De leiding bestaat uit een groep jonge enthousiaste vrijwilligers, waarvan sommige als deelnemer ook mee zijn gegaan op kamp. Zij hebben een ruime ervaring in het werken met kinderen. Ieder jaar staan deze vrijwilligers weer klaar om er met de kinderen een onvergetelijke week van te maken.

De lol en het plezier staan voorop!

Momenteel zijn zij allen al volop in de voorbereiding voor het volgende kamp. We hopen dat jij er dit jaar ook bij bent. Dus schrijf je snel in, je krijgt er geen spijt van!

 

Geert-Jan

Geert-Jan

Al velen jaren is Geert-Jan het boegbeeld van Kamp Bladel. Komende zomer zal hij zich voor de 33e keer weer van zijn beste kant laten zien. Als een geboren leider weet hij van elke situatie iets moois te maken.

Lex

Lex

Het brein achter de speeltuin in het bos. De meester in het bouwen van vrijwel alles. Lex is een essentiële factor voor Kamp Bladel.


Emma

Emma

Emma, het kleine meisje met de grote mond. Bij een telling is er soms een kind teveel en dan blijkt dat Emma weer eens was meegeteld. Leiding zijn vind ze fantastisch, want Emma en kinderen gaan hand in hand samen.

Sjors

Sjors

Buitengewoon veel geduld met de kinderen. Tijdens spelletjes leeft Sjors zich onmiddellijk in in een rol en wijkt hier niet van af. Zo weet hij na 3 jaar de kinderen telkens te verbazen over zijn kameleon-achtige eigenschappen. Sjors zal dit jaar actief zijn achter de schermen en zullen we hem niet op kamp zien.

Nina

Nina

Als kind heeft Nina de grote avonturen beleefd van Kamp Bladel. Afgelopen jaar is ze voor het eerst meegegaan als leiding. Ze is bijzonder betrokken geweest bij de kinderen en heeft enorm veel geduld, een geboren leidster!


Linda

Linda

De magie van Bladel heeft Linda als kind meegemaakt. Aankomend jaar zal ze voor het derde jaar als leiding meegaan. Een creatieveling betreft spellen en snelle handelaar wanneer er een verandering plaatsvindt.Steffie

Steffie

Vers van de pers! Een nieuw aanwinst voor komend jaar op Kamp Bladel. Affiniteit met kinderen is enorm. 15 jaar lang al leiding bij de scouting en heeft ze kampen georganiseerd. Haar bachelor pedagogische wetenschappen zal ze deze zomer behalen. We heten je van harte welkom!

Emiel

Emiel

Al ongeveer 10 jaar bijzonder betrokken bij Kamp Bladel. Emiel is een onmisbare leiding voor het kamp, zowel voor de kinderen als voor de organisatie. Komend jaar zal hij vooral actief zijn achter de schermen.Willem

Willem

Onze sportfanaat Willem. Tijdens het kamp komt hij met creatieve ideeën voor bestaande spellen. Hierdoor wordt het spel toch net even wat anders, wat voor de kinderen ontzettend leuk is. Helaas zal Willem dit jaar niet aanwezig zijn op kamp. Hij is op reis met Eefje in Australië.

Eefje

Eefje

Eefje is erg betrokken bij de kinderen en zorgt er al jaren voor dat het Kamp gedurende week goed verloopt. Door haar is alles in detail uitgewerkt. Daarnaast is zij een koningin betreft spellen bedenken en nieuwe creaties maken. Eefje zullen we moeten missen dit jaar. Ze is op een grote reis in Australië samen met Willem.

Roel

Roel

Een bezige bij en houdt enorm van bouwen. Hij barst van de energie om van elke dag weer een feestje te maken. Zo zijn de kinderen altijd blij als Roel er is, want dat betekent spelen!


Liselore

Liselore

Onderdeel zijn van Kamp Bladel vind ze geweldig. Elke dag met de kinderen op pad gaan en spelletjes spelen, is wat Liselore het liefste doet.